#1gramin2gramut, Försäljning, Garnresa, Rensa Garnlagret, Tankar kring handarbete, veckans projekt, Veckans UFO, Veckans WIP

Har du planerat semesterstickningen än?

Jag har haft en bild i huvudet att det är så långt kvar till semestern, men så tittade jag i almanackan och det är ju bara 2,5 veckor kvar. Vart tog tiden vägen?

Lite planer har vi. Någon resa till släkt och vänner i Sverige blir det, trädgården ska skötas med mitt fina grönsaksland och så ska vi försöka hinna måla om huset. Givetvis måste det bli lite bad, skogspromenader, kvällar på altanen, lite boule och stickning – massor av stickning och virkning. 😎

Egna rädisor ❤️

Jag vet inte hur du gör men vissa år planerar jag en massa som jag vill sticka. Det kan vara allt ifrån nya projekt, till att tömma stickkorgen eller t.o.m. göra något åt några gamla ufon. Förra året stickade jag restgarnsvantar på längden och tvären. Sjukt roligt och restgarnslådan blev lite mindre full.

I år tänker jag mer att jag vill få en massa gjort på alla fronter. Ingen jätteplanet med andra ord. 😳

Jag har dragit igång en massa nya projekt som jag vill slutföra. Jag har en del gammalt som blivit liggande och så vill jag hinna designa några nya mönster. Dessutom vill jag ta något från garnlagret som jag ännu inte hunnit använda. Jag tänker på mitt projekt #1gramin2gramut och jag ligger lite efter där. Jag tror inte att jag kommer att ha tråkigt en enda sekund 😎😎

Brukar du ha stickplaner inför semestern? Fantastiska ambitioner som kanske både blir av eller inte?

Man kan sticka vantar mitt i högsommarvärmen. Inget konstigt alls med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *