Försäljning, Inspiration

Vart har jag tagit vägen?

Jag har aldrig varit så här inaktiv på bloggen tidigare, som jag varit denna vår. Du kanske undrar varför. Jo det har varit lite mycket kan man säga. För det beror faktiskt inte på att jag inte har varit kreativ med garn, för det har jag verkligen i massor. Butiken tar mycket av min tid och när vi nu kör pop-up-butik på Nora gård på Värmdö så kräver den ännu mer av min tid.

Vi har fått in nyheter i butiken och fler är på väg. Jag måste prova garnerna, skapa mönster och fotografera och som ni kanske kommer ihåg så är butiken mitt andra jobb. Jag har ett annat fulltidsjobb också.

Ruts filt som stick-kit

Nu har dessutom trädgårdssäsongen kommit och jag har tillbringat timmar med att så fröer, plantera om osv. Så ni förstår kanske att bloggen fått stryka på foten lite. Men jag lovar att försöka bättra mig. Jag stickar ju eller virkar ju trots allt varje kväll medan min av trädgårdsarbete ledbrutna kropp återhämtar sig.

Bondbönorna planteras ut.

Nu är det två lördagar kvar på Nora gård. Kom gärna förbi om du har vägarna förbi. Annars blir det en ny chans i mitten av augusti till mitten av september då vi kör ytterligare 4 lördagar. Detta är en liten film ifrån min halva av ladan.

En film från butiken i gårdsgalleriet på Nora gård på Värmdö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *