Försäljning, House of Hildur, Stickat, Stickat - sjal

Linsjalen Vårblad

Jag ville sticka mig en sjal i lin. Jag hade hittat ett mönster och satte igång. Den så tyvärr inte riktigt klok ut. Det blev så fult och man kan bara inte fortsätta sticka det som är fult i förhoppning om att det kanske blir fint när den är klar. Det är helt enkelt för mycket jobb och för osäkert resultat.

Vad gör man då? Jo man letar vidare och jag snubblade över mönstret till sjalen Vårblad som är designad av Ullcentrum. Den visade sig ha mycket större potential. Redan på stickorna kunde jag se att det skulle bli fint. Resultatet blev enligt mitt tycke över förväntan. Se så vackert mönstret är!

Vårblad – detalj

Jag stickade enligt originalmönstret med lade till en rapport så att min sjal blev lite bredare. Längden är dock densamma. Min sjal är knappt 40 cm bred och 160 cm lång blockad och klar.

Det gick åt ca 140 gram av Linea från Ullcentrum. Om du känner dig sugen så kan du få mönstret av oss om du samtidigt köper två härvor Linea. Beställ i butiken och skriv en kommentar till oss så bifogar vi mönster.

5 reaktioner på ”Linsjalen Vårblad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *