Egen design, Hildurs gratismönster 2021, Stickat - sjal

Martas Spetssjal – nytt gratismönster!

Hoppsan vad fort det gick och vi är redan i mars – årets första vårmånad!

Idag har vi publicerat ett nytt mönster här på bloggen. Denna gång är det en skir och vacker spetssjal. Denna kan du använda som en accessoar som sätter lite färg på kontoret, snodd runt halsen som lite extra värme i vårsolen eller över axlarna på midsommarafton.

Du kan köpa ett stick-kit med garn och mönster i butiken. Vi har 4 olika varianter på lager.

Garnet är Schoppels Edition 6 och mönstret är ett spetsmönster som vi gjort i en kombination av Martas Halsduk och disktrasan Smörblomma. En riktigt lyckad kombination tycker vi. Edition 6 är ett systergarn till Edition 3 som vi använt i flera andra mönster. Du kan därför lätt matcha Martas spetssjal med t ex Muddar med fläta eller Almas mössa New Edition.

Mönstret hittar du som vanligt här på bloggen.

2 reaktioner på ”Martas Spetssjal – nytt gratismönster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *