#1gramin2gramut, Egen design, Restgarnsprojekt, Sticktips

1gramin2gramut – hur går det?

För mig går det verkligen sådär….

Jag stickar mycket för butiken just nu, nya mönster osv. Det blir m a o väldigt mycket nytt. Just nu ligger min balans ungefär tvärtom dvs 2 gram in 1 gram ut.

Jag har ett ess i rockärmen dock och det är att jag har ett gäng större projekt i stickkorgen som jag hoppas kunna slutföra utan någon jätteansträngning så jag hoppas att min balans ska se bättre ut inom ett par månader.

Till mitt försvar, om jag nu ska försvara mig, är att jag påbörjat två nya restgarnsprojekt sedan nyår. De är bara inte klara än. Ett blir en stor sjal som kommer att kräva mycket garn, ett är ett par vantar. Bara lite kvar på vantarna 😎

Om jag skulle göra denna utmaning och exkludera allt jag stickar för butiken så skulle det dock bara vara garn ut!

Restgarnsvantar i färger så påminner om glass eller godis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *