Inspiration, Stickat, ull

Nytt mönster dröjer…

Idag skulle jag ha bjudit på ett nytt gratismönster men det blev inte alls som jag hade tänkt mig så det mönstret får ligga till dig lite…

Jag har en annan idé som jag istället hoppas ska bli klar till nästa vecka! jag lovar att jobba på det i alla fall.

Det snöar ute och är kallt. De har lovat sol men det dröjer visst lite. Tänk vilken tur jag har som både kan sticka och tål ull. Jag tar på mig min varma ullmössa, tjocka ullvantar, virar halsduken om halsen och tar på mig en extra ylletröja under jackan. Självklart har jag också på mig extra sockor i kängorna. Detta är helt fantastiskt och jag slipper att frysa. Tur att man har många varianter att välja på också.

I år har jag dessutom stickat varma vantar till familjen. T ex dessa.

Julklappsvantar till maken.

Just nu stickar jag ytterligare ett par restgarnsvantar som får mig att tänka på tuggummi eller glass. 🤪

Glassvantar

Med detta inlägg vill jag bara uppmana er alla att klä er i ull och gå ut i vinterlandskapet och njut av det vackra vintervädret! Det är bara lite drygt 4 månader kvar till midsommar 😎

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *