Aktuellt, Försäljning, Garn, House of Hildur, Inspiration

Ut med det gamla – In med det nya!

Det kommer att hända massor här på bloggen och i butiken under nästa år. Jag har så mycket idéer och jag är så taggad av alla glada tillrop jag får ifrån er. Tack för att ni finns! 🙂

Men när man får in nya garner och inleder samarbeten med nya leverantörer så är det helt enkelt så att vissa garner måste ut ur sortimentet. Av den enkla anledningen rensar vi nu ut lite bland garnerna och lägger bort en del i realådan. Garnerna är vackra och våra stick- och virkkit populära, men ibland måste de ut ur sortimentet ändå. Men detta öppnar ju upp en massa möjligheter för dig som kund att fynda! Så passa på och välj bland alla juveler som ligger i realådan.

Rimfrost – just nu ett fynd i realådan!

Vi har smugit in några nya garner i hyllorna och snart kommer det att komma fler nya stick- och virkkit också. Vädret – regn och blåst från alla håll – gör detta med att fotografera till något av en utmaningen, men så snart vi tagit några snygga bilder så kommer vi att berätta mer om vad vi har köpt in. Om du är nyfiken redan nu så kan du alltid hitta våra nyheter tydligt markerad som nyheter tillsammans med vårt övriga sortiment.

Vi har öppet som vanligt i mellandagarna och skickar varor nästan dagligen – självklart med hänsyn tagen så att vi undviker trängsel så långt det är möjligt.

Santa Cruz – Nytt garn i butiken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *