Aktuellt, Event, House of Hildur

2021 ett nytt år med nya möjligheter!

Den vackra snön som föll på juldagen regnar nu bort och ute blåser det och är minst sagt ett riktigt ruggigt väder. Jag föredrar snö den här årstiden alla dagar i veckan!

2021 hoppas jag blir året då jag får möjlighet att träffa fler av er i riktiga livet. Jag hoppas att marknader blir av och att jag får möjlighet att låta butiken poppa upp någonstans även nästa år.

Vad som redan är spikat är att vi kommer att ha ett antal gratismönster även under 2021. Liksom under tidigare år så kommer de att publiceras den första lördagen i månaden. Med andra ord så startar vi redan den 2 januari.

Vi kommer även att fortsätta utöka butikens sortiment och att ta in fler nyheter. Igår publicerade vi den senaste nyheten på butikshyllan – Tencel Raggi. Tencel Raggi är ett glansigt, smidigt och helt naturligt sockgarn, som består av ull och tencel (eller lyocell), en spännande fiber som utfinns ur FSC-certifierad cellulosa från snabbt växande energiskog. Med detta mjuka och fina sockgarn stickar du framtidens sockor som både är snälla mot miljön, slitstarka och väldigt snygga. Tencel Raggi har samma tjocklek som Mellanraggi men har en lite annorlunda karaktär och är lite glansigare.

Tencel Raggi

För att du ska kunna hänga med på allt detta så kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Maila till maria@hildursbarnbarn så lägger vi till dig.

Vi kommer också att berätta om allt som vi håller på med här på bloggen. Så följ oss här, på Facebook (bloggen), Facebook (butiken) eller på Instagram (Hildurs Barnbarn) så lovar vi att göra vårt bästa för att sprida information om alla nyheter, mönster och aktiviteter precis som vanligt.

Om du undrar så är vantarna ett restgarnsprojekt där jag lekte lite och gjorde en modell som bara var flerfärgad på mudden och den varianten blev ju ganska skoj den också. INGET mönster finns nedtecknat!

Restgarnsvantar

9 reaktioner på ”2021 ett nytt år med nya möjligheter!

 1. Föll pladask för dina restgarnsvantar… blir till att dyka i lådor här o leta upp mina rester.. uppskattar din sida där det finns så mycket att välja på och man kan få massa nya insynsvinklar på sina liggande garner.

  1. Åh Vad glad jag blir Hanna! Lycka till med dina restgarnsvantar. TIPS! Jag stickar hårdare när jag stickar flerfärgat än när jag stickar enfärgat, så jag fick minska antalet maskor för att de skulle sitta bra på handen när det var dags för den enfärgade delen.

 2. Vill gärna ha ditt nyhetsbrev. Jag är så nöjd med de stick-kit jag beställt. Jag är lite ringrostig när det gäller stickning men har kommit igång och har bl a stickat Margaretavantar och är nu i full gång med Esters vardagssockar. Mina första sockor någonsin!!

 3. Hej igen!
  Det var fel på den angina mailadressen så det kom tillbaka till mig 🙂 Så jag vill gärna bli registrerad för nyhetsmailen härmed! 🙂
  Tack på förhand

  Mvh// Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *