Egen design, Gratismönster, Hildurs adventskalender 2020, Hildurs Gratismönster 2020, Stickat - disktrasor

Hildurs Adventskalender 2020 – lucka 4

Den ser ju ut som en jordgubbe! Det ser jag nu när jag fått lite distans till mönstret. Men det må väl så vara. I morgon är det årets mörkaste dag och sedan vänder det. Då blir det lite ljusare varje dag. Idag är det dags för vår fjärde och sista lucka. Idag bjuder vi på Disktrasa på diagonalen. I Reko Bomull i rödaste tomterött – fast färgen heter Rokokoröd – har vi stickat årets sista disktrasa.

Den växer och blir bredare och bredare för att sedan långsamt minska i storlek igen och mönstret är ett enkelt hålmönster men i övrigt bara räta och aviga maskor. Ett nystan gick det åt, stickor nummer 4 användes.

Mönstret till disktrasan hittar du som vanligt här på bloggen.

Med detta vill jag önska er alla en riktigt fin fjärde advent. Var rädda om varandra!

Disktrasa på diagonalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *