Egen design, Stickat - vantar

Britts vantar

Det är många år sedan jag gjorde mitt första par av Britts vantar. Men nu hade jag lämpligt garn till hands så då fick det bli ett par till. Det finns inget nedskrivet mönster till dessa vantar.

Dessa är stickade i Lettlopi. Nu får vi se hur varma och sköna de kommer att vara när jag börjar använda dem. Vantarna har en randning i två varianter. En på ovansidan och en på undersidan. Resåren är även den tvåfärgad.

Dessa vantar var egentligen nästan klara redan i september men jag hade fastnat då jag insåg att den första vanten kändes aningens för kort. Jag behövde alltså repa upp och sticks om några varv och mer behövs ju inte gör att ett projekt ska bli liggande. Men så tog jag ett djupt andetag och stickade klart dem tidigare i veckan. Lätt som en plätt. Synd att jag inte insåg det på en gång bara…..

Britts vantar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *