Egen design, Hildurs Gratismönster 2020, Stickat - vantar

Decembervanten – nytt gratismönster!

Snart är vi halvvägs in i december och vi tänkte bjuda på ett nytt gratismönster. Detta är Decembervanten. Vi har stickat dem i Stenkyrkas tretrådiga garn Vale och vår vana trogen så har vi laddat med färdiga stick-kit i butiken. Dessa innehåller garn och mönster och går att beställa med eller utan stickor till.

Vantarna är stickade i ett enkelt flätmönster som går runt hela vanten och är i storlek dam M/L. Det går åt lite mer garn till de vita vantarna då det garnet är aningen kraftigare. Våra stick-kit finns i vitt, mellangrått och mörkgrått.

Vill du har garn och mönster till dessa vantar så går det att beställa som stick-kit i butiken, både med och utan stickor till.

Decembervanten i vitt

Mönstret till vantarna hittar du som vanligt här på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.