Hildurs Gratismönster 2020, Stickat - mössa

Mössa med tofs – november månads gratismönster

Wow det är redan november och bara 3 veckor kvar till första advent. Svårt att fatta när det igår var 15 grader ute. Precis som vilken midsommar som helst…. men med höstlika färger förstås.

Idag har vi ett nytt gratismönster åt er. Denna gång har vi stickat en mössa i underbara Super Tweed från Fonty. Detta garn är varmt, mjukt och så där riktigt tweedvackert. Vi har stickat en mössa med tofs i två färger som riktigt gifter sig med varandra, då tweedtonerna lyfter de två garnerna tillsammans. Vi stickade vår mössa i mörkt senapsgult och natur, men du kanske gillar rött och rosa eller blått och grönt. Kika på vår färgpalett och gör mössan i din favoritkombination. Köp dina nystan i butiken och meddela oss att du vill ha mönster till mössa med tofs, så skickar vi med detta tillsammans med garnet.

Mönstret hittar du som vanligt här på bloggen

Mössa med tofs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *