Hildurs adventskalender 2020, Hildurs Gratismönster 2020, Inspiration, Stickat, Virkat

Aktiviteter framöver

Det är verkligen tråkigt med hela Coronaeländet. Givetvis värst för alla som drabbas illa av detta. Både de som blir svårt sjuka och kanske inte ens klarar dig igenom detta, men även de som jobbar och sliter inom vården eller de som har någon verksamhet som får lägga ner pga av den rådande situationen. Men ingen av oss går igenom detta opåverkad. Många upplever detta som jobbigt. Du är kanske ensam, riskgrupp och har svårt att få träffa familj och vänner och sådant tär också. Kanske är du bara allmänt trött på alla begränsningar och allt du inte kan/får göra just nu. Vem du än är så är du inte ensam om detta. Det är vi tillsammans som tar oss igenom detta så låt oss hjälpas åt och göra det bästa av situationen. Tillsammans kan vi peppa varandra. Kan vi inte träffas i verkliga livet så kan vi göra det digitalt.

Restgarnshalsduk

Jag kommer att genomföra två digitala event framöver för att försöka pigga upp mig själv och andra. Det första eventet går av stapeln fredagen den 27 november och jag har döpt eventet till Grön garn-fredag. Syftet med detta event är att skapa lite motvikt till att det är Black Friday den dagen. Jag tänker mig att vi ska inspireras av det vi redan har hemma och skapa något av det. Kanske kan det bli julklappar av udda nystan, eller av garn som du köpt men inte gjort något av än, eller så kan du göra julpynt av restgarnshögen. Jag tror att vi tillsammans kan inspirera varandra till stort och smått. Evenemanget går av stapeln online på Facebook. Hoppas du vill vara med!

Därefter är det snart dags för nästa händelse. Hildurs adventskalender 2020. Vi kör favorit i repris i år. Vi ska sticka disktrasor, ett nytt gratismönster kommer varje adventssöndag fram till jul med start den 29/11.

Garnet vi kommer att använda till disktrasorna är Reko Bomull. Du behöver ett nystan per disktrasa.

Alla mönster kommer att publiceras på bloggen och länk kommer att läggas upp i eventet på Facebook varje söndag och kommer också synas på Instagram.

Nytt för i år! För alla som beställer 4 nystan Reko Bomull i valfria färger i butiken och meddelar att man vill vara med i vår adventskalender, så kommer vi skicka med alla 4 mönstren tillsammans med garnet så att du i egen takt kan öppna en ny ”mönsterlucka” varje söndag.

Självklart hoppas jag att dessa två event ska sprida både glädje och inspiration och att just du ska vilja delta. Så Tacka ja till eventen på Facebook och sprid det gärna vidare till dem du tror kan vara intresserade. Ju fler vi blir desto roligare blir det! Jag hoppas vi blir riktigt många!

Bild från förra årets adventskalender

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *