Egen design, Rensa Garnlagret, Restgarnsprojekt, Stickat - sockor

Restgarnssockor

Mitt tredje par sockor under Socktober är nu klara. Denna gång blev det ett par restgarnssockor i massor av färger. Många trådar blev det som skulle fästas men det gick ganska fort ändå. Jag har sett liknande sockor någonstans så mina är inspirerade av dem, men inte exakt likadana skulle jag tro då jag inte mindes i detalj hur de såg ut.

Det man kan vara helt säker på när man stickar restgarnssockor är att de blir One of a kind. Det finns ingen som har exakt likadana sockor som du. Bara det är ju härligt.

Dessa sockor har en randning med ett effektfullt enkelt tvåfärgsmönster resåren är stickade med vridna räta maskor. I övrigt är tå och häl bara slätstickade.

Restgarnssockor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *