Hildurs Gratismönster 2020, Stickat - sockor

Idas sockor – oktobers gratismönster

Jag vet. Jag skulle ha publicerat ett gratismönster i lördags, men som ni kanske kommer ihåg så tog Arizonavanten över makten och ville bli till och jag var bara tvungen att prioritera den. Men, men nu är det äntligen dags för oktober månads gratismönster som går i sann Socktoberanda. Det är dags för Idas sockor.

Detta är ett par damsockor med flätmönster som går ner över hälen som en liten extra dekoration. Vi har stickat dem i fantastiska Admiral Hanf och du klarar dig på ett nystan för att sticka ett par sockor. Dessutom behöver du strumpstickor 2,5.

Admiral Hanf är ett vackert garn som har en lätt melerad struktur. Garnet finns i massor av olika mustiga färger som verkligen är vackra allihop.

Mönstret hittar du som vanligt här på bloggen och vill du beställa garnet så går du till vår webbutik. Självklart blir vi jätteglada om du handlar ditt garn hos oss.

Idas sockor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *