Egen design, Rensa Garnlagret, Stickat - sockor

Socktober ligger framför oss

Sista dagen i september. Vad fort det gick och vad konstigt det känns med oktober när vi fortfarande har sommarvarma dagar. Jag börjar faktiskt längta efter lite kyla och krispig luft.

Oktober är sockornas månad – socktober! Och den 24 infaller Raggsockans dag! ?? så hur tänker du fira denna månad. Har du laddat med garn och mönster eller kör du mer lustbetonat och impulsivt och tar det som det kommer? Du kanske t o m har ett sockrestgarnsprojekt på gång.

Jag kan utlova åtminstone ett nytt sockmönster. Jag ska försöka klämma in ett sockgarnsrestprojekt och jag kommer förhoppningsvis få in ett helt nytt sockgarn också. Så jag ska göra mitt bästa för att göra Socktober väldigt sockinspirerande.

Välkommen Socktober!

Esters vardagssockor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *