Garn, Inspiration, Rensa Garnlagret, Restgarnsprojekt, Stickat

Nytt restgarnsprojekt!

Jag älskar garn! Jag går igång på vackra nyanser, ljuvliga kvaliteter, snygga strukturer. Att köpa vackert garn, planera kommande projekt och prova nya tekniker är något som sätter guldkant på tillvaron. Så min förståelse för alla som hamstrar garn är stor. Men mitt i allt detta tycker jag att det är viktigt att använda det man har och verkligen göra något vackert av det.

Min låda med restgarner växer lätt snabbare än jag hinner använda upp det jag får över men, i år har jag verkligen lagt manken till och jobbat för att den åtminstone inte ska bli större och året är ju inte slut än så det finns möjlighet att göra massor av projekt och jag har fortfarande lite roliga idéer kvar som jag ska visa mer av längre fram.

Jag har dessutom jobbat för att använda upp lite garner som jag köpt på mig under åren. Nedan ser ni några av de saker jag gjort. Tänk vilken skatt jag hade hemma och tänk vad mycket nya fina skatter jag kunde skapa av dem. Så var rädda om era restgarner, udda nystan och impulsköp och gör något fint till dig själv eller någon annan. Man kan bli riktigt överraskad själv vad man har liggande och vad det kan bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *