Aktuellt, Event, Försäljning, House of Hildur

Sticka & läs!

Bland de roligaste event jag har hittat på är ett som pågår just nu, på Facebook. Det är ett online event där jag tipsar om något bokrelaterat eller stick-/virkrelaterat varje dag. Eventet heter Sticka & Läs och pågår hela juli.

Det är inte bara jag som tipsar. Jag har haft gäster som delat med sig av sina tips, bl a Bokfrossaren som har ett instagramkonto där hon recenserar böcker och tipsar om olika böcker och författare. Dessutom delar ni med er av era tips. Vad ni gillar att läsa eller t ex göra av restgarner. Det har strömmat in massor av tips och jag har hunnit läsa flera av tipsen redan och det är så kul när ni delar med er av era bästa tips. Så om du inte följer detta event ännu, så hoppa på nu. Än hinner vi med ytterligare bra tips i juli. Eventet hittar du genom att söka på Sticka & Läs på Facebook eller genom länken.

Nora gård sommaren 2019

Snart är det dessutom dags för butiken att poppa-upp på Nora gård, precis som vi gjorde förra sommaren. Vi laddar till tusen och ser fram emot ett härligt event tillsammans. OM ni är rädda för Covid-19-smitta så går det att beställa i förväg och bara hämta på plats på Nora gård. Vi är där under fyra lördagar kl 10-15 fr o m 1 augusti. Vi ser fram emot att träffa dig där.

Innan Nora gård, så kommer vi att ha semesterstängt i butiken www.houseofhildur.se under några dagarn. Det går bra att beställa varor i butiken, men ingenting skickas under perioden 22 – 27 juli. Då njuter vi av lediga dagar utomhus och låter butiken vila lite. Så beställ idag, 21/7 innan kl 12, så hinner du få dina varor innan vi stänger. Nästa leverans skickas sedan den 28/7 då vi återgår till normala rutiner och skickar varor nästan dagligen.

Du har väl sett att vi har ett nytt härligt garn i butiken. Ett ekologiskt bomullsgarn som heter Bio Bimbo.

Bio Bimbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *