Egen design, Rensa Garnlagret, Restgarnsprojekt, virkat - väska

Fler väskor av restgarner

Jag fortsatte att virka av mina bomullsgarnsrester och resultatet blev ännu en väska. Jag ville ha en lagom stor väska som rymmer mobilen, lite alkogel, en förpackning pappersnäsdukar, mina nycklar och kanske också en lypsyl eller läppstift eller liknande. Ni vet, bara det där mest nödvändiga som man vill ta med sig när man tar en sväng till affären typ.

Denna väska är virkad i två likadana rundlar – mormorsruteinspirerat. Dessa har jag sedan virkat ihop och försett med ett band så att den enkelt går att bära med sig. Som avslutning virkade jag ett lock så att väskan går att stänga med en liten knapp. Man vill ju inte riskera att något ramlar ur. Längs med kanter och mitt på bandet har jag dekorerat med smygmaskor för att ge väskan den där sista pricken över i. Det som gör att väskan ser välarbetad ut.

En virkad väska

Nu är tanken att jag ska fodra väskan så att inget ramlar ur den när jag är ute och går. Hålen är inte så stora men tyget kommer att göra att den håller formen bättre också, så att man inte får någon hängig look!

Ruffen testar vattnet

Sedan sist har jag dessutom hunnit med att prova min väska till vattenflaskan då det varit ett par varma dagar när jag promenerat. Till min hjälp hade jag min kompis Ruffen. Han tyckte väskan var kanon! Dock fick den hellre hänga på mig än på honom 😉

Ruffen testar väskan till vattenflaskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *