Aktuellt, Boktips, Event, House of Hildur, Inspiration

House of Hildur har pop-up-butik i sommar igen!

Det har varit en tung vår för många så nu behöver vi lite saker att se fram emot och som ger oss lite energi, därför har vi dragit igång 2 event i sommar. Det första sker under juli och det andra i augusti.

Sticka och läs

Under hela juli månad kommer vi att ha ett digitalt event på Facebook. Vi kallar det för Sticka och Läs. Om du som jag tycker nästan lika mycket om att läsa som att sticka så är nog detta eventet för dig. Vi kommer att dela med oss av ett boktips eller ett stick-/virk-tips varje dag under hela juli månad. Alla kan vara med för du deltar där du är. Du behöver inte ta dig någonstans utan kan ta del av alla tips som kommer in bara genom att använda mobilen. Eventet är öppet även så att du som deltagare har möjlighet att tipsa om något stick- eller läsrelaterat. Vi kommer dessutom att ha några gäster som deltar och delar med sig av sina tips. Allt du behöver göra för att delta är att klicka i intresserad på eventet så är du med. Ju fler vi är som är med och tipsar, desto mer guldkorn finns det då för oss alla att välja och vraka bland.

House of Hildur Pop-up-butik i augusti 2019

I augusti upprepar vi förra årets succé och öppnar upp en pop-up-butik på Nora gård igen. Under de första 4 lördagarna i augusti kommer vi att flytta ut butiken till Drängstugan på Nora Gård på Värmdö. Vi kommer att finnas där samtidigt som Gårdsloppisen, fiket, blomsterbutiken och gårdsförsäljningen har öppet, d v s lördagar 10-15. Perfekt lördagsutflykt!

Vi kommer att ta med oss garn och tillbehör, stick- och virk-kit samt även ett begränsat urval av färdigt hantverk. Vill du förbeställa garn och hämta ut det på Nora gård så kommer det att gå alldeles utmärkt att göra under augusti när vi är där. Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *