Aktuellt, Hildurs Gratismönster 2020, Virk-kit, virkat, Virkat - grytlapp

Midsommar och gratismönster

Det är sommar, jag t o m midsommar och det måste vi ju fira. Det är underbart vackert ute. Grönt, blomstrande och frodigt. Fram med grill och ät dina middagar utomhus om du kan! Ja t o m om du måste ta på dig en varm tröja, för denna tid är så underbar men så kort. NJUT! Jag vet att det är ett elände att vara gräspollenallergiker så här års men står du ut, så gå ut.

För att bjuda på något lite extra har vi tagit fram 2 par grytlappar som passar extra bra så här års. Grytlapparna heter HETT & HETT eller HETT & GRILL. Vi har virkat dem i Reko Bomull och du behöver 2 respektive 3 nystan för att göra dessa grytlappar. Vi har massor av Reko Bomull på lager så det är bara att välja och vraka för att hitta din favorit, kanske gillar du färger som får en att tänka på tuggummin som rosa och gult eller faller du på det strama lite maskulina svart och grått. Valen är många och jag är säker på att du kan hitta en favoritkombination.

Mönstret till grytlapparna hittar du som vanligt här på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *