Aktuellt, Världsstickardagen

Idag är det Världsstickardagen!

Det är Världsstickardagen idag och det har liksom gått mig helt förbi! Vet inte hur det gick till men som tur var så såg jag något om det på Instagram.

Med Corona och avstånd och mycket folk som rör sig ute så känns det ändå inte som ett år då man vill befinna sig mitt i en folksamling och sticka. Så jag hoppar över det. Jag sätter mig en stund på altanen istället och njuter av stickningen en stund i solen. Det blir bra det också.

Tror jag ska lägga upp till en bebiskofta som jag kan ta med till Nora gård som inspiration när det är dags för mig att öppna upp pop-up-butiken där 4 lördagar i augusti. Åh vad jag längtar tills dess. Snart kommer ett evenemang upp på Facebook om detta också.

Nora gård Augusti 2019

Med detta vill jag önska er alla en härlig Världsstickardag! Var rädda om varandra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *