Försäljning, Stickat - kofta

Sommar och babykoftor i bomull

Jag har stickat ännu en kofta i bomullsgarnet Nova. Denna gång i ljusblått och grått. Det blev en väldigt fin kombination. Om du beställer Nova i butiken så bifogar jag mönstret.

Jag stickade min i storlek 56/62 och det krävdes 2 nystan ett av varje färg, men då fick jag sticka krag- och knappresåren i ljusblått istället för grått men det blev fint tycker jag. Knapparna är gamla pärlemorknappar som sken som nya när jag putsat upp dem lite.

Babykofta

Jag har tidigare stickat denna kofta i grönt och rosa. Också en riktigt fin kombination.

Jag har även virkat en snuttekanin i Nova.

Nova inspiration

Storleksguide:

Finns i strl 38-86 cl.
50 g per färg upp till strl 62,
strl 68 100g av resårfärgen och 50g av färg nr 2 80-86 100g av varje färg.

Garnet är Nova!

2 reaktioner på ”Sommar och babykoftor i bomull

  1. Eftersom färgen på det garnet vi önskade inte fanns då det var slutsålt. Undrar jag om det finns möjlighet att få köpa mönstret?

  2. Mönstret kommer ifrån Järbo. Vet inte om det går att få tag på längre. Men det var tidigare gratis. Vi bifogade det bara tillsammans med garnet. Jag skulle söka där på basplagg baby. Nova är ju ett Järbogarn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *