Egen design, Hildurs Gratismönster 2020, Virkat - sjal

Juni – Mormor Hildurs sjal 2.0

Garner kommer och går och nu har Maya utgått hos leverantören och vi har valt att rea ut det lilla lager som vi hade kvar. Mormor Hildurs sjal har dock varit ett av våra allra populäraste mönster och virk-kit så vi beslöt oss för att göra om det och anpassa det till ett garn som är relativt nytt i butiken – Schoppels Edition 3. Detta garn är lite annorlunda så vi fick modifiera mönstret lite för att det skulle passa bättre till garnet. Så därför är juni månads gratismönster en gammal favorit i ny förpackning. En ansiktslyftning helt enkelt!

Alla dessa vackra stolpar!

Edition 3 har den fördelen att det är betydligt mycket mjukar än Maya så denna sjal kommer nog att sitta ännu skönare om halsen. Dessutom finns Edition 3 i flera olika färgkombinationer än vad Maya gjorde, så helt säkert hittar du en favorit bland alla varianterna.

Vad ska man med en yllesjal i juni till kanske du tänker. Men ja, när vi firade student här hemma i tisdags så kröp temperaturen ner till 8 grader på kvällen och då vill man ha en yllesjal fast det är sommar. Dessutom en höst och vinter är ständigt återkommande, så lika bra att vara beredd.

Mormor Hildurs sjal 2.0 när du sveper den runt halsen

Mönstret till Mormor Hildurs sjal 2.0 hittar du här!

Vill du botanisera bland våra virk-kit och se vilka nyanser du kan virka Mormor Hildurs sjal 2.0 så ska du besöka vår butik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *