Aktuellt, Amigurumi, Virkat - Figurer

Sjung om studentens lyckliga dar!

Det har varit så mycket de senaste veckorna. Jämna födelsedagar med specialarrangemang utomhus och med avstånd har avlöst varandra. Det är inte så konstigt att man känner sig lite slutkörd. Denna vecka är det dags för studenten x 2 men jag behöver bara organisera den ena – puh!

Idag är det dags för äldsta sonen. Utspring med endast 2 nära anhöriga på plats. Sedan firande hemma i trädgården med några få nära och kära och givetvis håller vi avstånd…

Räven har en lite speciell historia i sonens liv så givetvis blev det en studenträv att hänga om halsen. Mönstret är på engelska och hittades hos Eserehtanin. Men jag fick knåpa ihop en egen studentmössa!

Studenträv

1 reaktion på ”Sjung om studentens lyckliga dar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *