Egen design, Restgarnsprojekt, Stickat - halsduk, Stickat - vantar, virkat - väska

Vad vore livet utan ull ett år som detta?

Ullen och garnet har varit en trogen följeslagare denna vår, både som förströelse och som värmekälla.

Har man garn behöver man aldrig ha tråkigt. Man har något roligt att se fram emot varje dag och i år har jag verkligen haft roligt när jag skapat och lekt med färger och mönster.

Mina restgarnsvantar efter eget huvud då gick jag riktigt loss med färgerna.

När jag virkade mitt iPad-fodral gjorde jag slut på en massa smårester av sockgarner vilket dessutom gav mig tillfredsställelsen att ta vara på det jag har och upptäcka vilken skatt jag har i mina hyllor.

Virkat Ipadfodral av restgarner

Denna vår har dessutom allt arbete hemifrån gjort att jag hittat nya promenadrutiner i närområdet. Man måste ju komma ut och röra på sig. Jag har sett det kala grå landskapet bli grönt och börja blomma och jag har varit ute i alla slags väder. Många dagar har varit kyliga så jag har fått användning av koftor, sjalar, mössor, vantar och muddar. Så jag har inte behövt frysa en enda gång. Jag älskar min skatt av ull. Tyvärr ser det kyliga vädret ut att hålla i sig ett tag till så det blir till att fortsätta vrida sjalen om halsen och dra ylletröjan över huvudet.

Ha en fin lördag och var rädda om varandra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *