Egen design, Rensa Garnlagret, Restgarnsprojekt, Stickat - vantar

Ibland får man feeling!

Lust och kreativitet kan vara nästan omöjliga att stoppa när en idé börjar få fäste i hjärnan. Jag fick en idé. Jag hade massor av restgarner. Jag började sticka vantar i maj….

Muddar!

Det låter ju lite knäppt. Jag vet men jag kunde bara inte få idén ur huvudet! Jag var tvungen att testa den och att leka med färg och mönster är ju så roligt. Jag använde mig av mudden jag gjorde till mina Alltidvantar från Eriks Åbergs bok men sedan har jag gjort en egen vante – en idé jag haft länge. Denna kommer att bli ett mönster så småningom om i en något anpassad variant. För jag lärde mig lite under resans gångboch skulle jag göra om det så skulle jag göra lite annorlunda.

Ett härligt luftigt rutmönster

Nu har jag i alla fall vantar klara tills höstkylan kommer ?

Fina ulliga färgglada vantar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *