Virkat - tofflor

Favorit i repris!

När man befinner sig på hemmaplan så stor del av tiden så upptäcker man plötsligt nya behov och att man börjar använda vissa klädesplagg t ex mycket mer. Det blir lortigare hemma när majoriteten av familjen är hemma hela dagarna, det går åt mer mat osv. Jag har upptäckt att jag kan bli lite frusen när jag sitter vid datorn hela dagarna så mina pulsvärmare används nu oftar liksom mina sockor. Dessutom har jag återupptäckt mina Heart & Sole slippers. Mina älskade virkade tofflor med ett stort hjärta mitt på. De är så sköna och så fina och jag bara älskar dem. De håller mina fötter varma hela dagarna.

Mönstret är inte mitt utan kommer ifrån My Hobby is Crochet och är på engelska. Det finns diagram så lite hjälp får man av det. Det är egentligen inget svårt mönster, men ibland så blir det ju ändå övermäktigt när det är på ett annat språk.

Om du har möjlighet och vill prova på, så rekommenderar jag ändå varmt att du tar dig an detta mönster, för de blir verkligen superfina.

Heart & Sole Slippers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *