Egen design, Hildurs gratismönster 2019, Virkat, Virkat - grytlapp

Retrorutan i nya färger!

Snart är det påsk och det börjar kännas att våren är på gång. Solen värmer när den visar sig och vi njuter av ljuset och att det knoppas och börjar spira.

Jag har kommit i riktig påsk och vårstädning och ville ha fräscha grytlappar med vår- och sommarkänsla. Ni vet sådana där som hör hemma på torpet. Den känslan ville jag ha även om jag bor i villa och inte har något torp… . Jag tog tre olika nyanser av Soft Cotton och mönstret till grytlappen Retrorutan. Av detta blev det 3 olika grytlappar som ändå hör ihop.

Retrorutan i gult rosa och vitt

Jag är jättenöjd med resultatet. Den rosa/gula får mig att tänka på tuggummi. Det rutiga mönstret skapar en riktig retrokänsla. Färgvalet skapar sedan stämningen. Lite gult och du tänker påsk och sommar lite grått, vitt och rött och du skapar julstämning. Visst är det härligt. Coolare grytlappar får man leta efter.

Mönstret till Retrorutan hittar du här på bloggen.

Soft Cotton hittar du i massor av coola färger i butiken. Beställer du minst tre nystan så får du med en papperskopia på mönstret till Retrorutan. Detta erbjudande gäller mars månad ut! (20200331)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *