Hildurs Gratismönster 2020, Stickat - Pulsvärmare

Mars – Ruts muddar

Då var det dags för ett nytt gratismönster! Det är första lördagen i mars och vi ger er Ruts muddar. Kanske känner du igen mönstret och det är för att vi även har använt det när vi gjorde disktrasan Rut.

Muddarna stickas fram och tillbaka på stickorna och bildar en fyrkant som du sedan syr ihop. Du behöver bara kunna sticka aviga och räta maskor, så krångligare än så blir det inte.

Vi har stickat muddarna i vackra Alpaga des Andes – Ett helt ljuvligt alpackagarn ifrån Plassard. Kvalitén är så mysig och färgerna så vackra. Mycket mjukare än så här blir det helt enkelt inte. Vi har tagit hem några vackra naturliga grå, bruna och vita nyanser och dessutom ett par kaxigare i lila och ljus turkos.

Du kan köpa Ruts muddar som stick-kit i butiken komplett med garn och mönster.

Ruts muddar

Mönstret till muddarna hittar du här!

2 reaktioner på ”Mars – Ruts muddar

  1. Hejsan, min väninna visade mig ett par söta handledsvärmare som heter RUTS MUDDAR men jag kan inte hitta mönstret, hon sa att det var ett gratis mönster men jag hittar inte det. Undrar om jag skulle kunna få det på ngt sätt. Mvh Fredrika Erenhall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *