Aktuellt, Egen design, Hildurs gratismönster 2017, Rensa Garnlagret, Stickat - sockor

Hildurs glada sockor – i ny skepnad!

I min ambition att tömma lite av mitt garnlager och slutföra halvfärdiga projekt, så fick jag fart på en sockstickning som jag påbörjat under hösten. Garnet är Shoppels Admiral. Jag hade ett provnystan som jag ville testa för att se om jag ska ta in garnet i butiken eller inte. Jag valde att sticka Hildurs Glada Sockor i detta garn och enfärgade så kom ju mönstret fram riktigt bra!

Hildurs glada sockor

Sockstickning är inte min favoritstickning, så det är väl därför de inte blev klara förrän nu, men när jag väl kom igång igen och fick den första sockan färdig, så gick den andra av bara farten. Sockstickning kanske inte är så dumt i alla fall.

Hildurs glada sockor

När jag hade blött upp sockorna och lagt ut dem för att torka insåg jag också att garnet blev betydligt mycket mjukare av att blötas lite, vilket jag tyckte var en stor fördel. Om någon annan har erfarenhet av detta garn och vill dela med sig så får ni gärna göra det.

2 reaktioner på ”Hildurs glada sockor – i ny skepnad!

  1. Hej. Vilka fina sockor och härligt mönster. Är det något du delar med dig av?
    Så roligt med struktur på sockorna.
    Mvs
    Susie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *