Försäljning, Gratismönster, Stickat - Pulsvärmare

Muddar med fläta

När hektiska december la sig till vila under julledigheten, så började jag att sticka i butikens nya garner. Först ville jag prova Schopples Edition 3 – och jag måste bara säga wow! Kvalitén är fantastisk att sticka i. Så mjuk och behaglig, både att ha på sig och att sticka med. Färgen är också wow! Övergångarna är mjuka och fina och flyter in i varandra på ett vackert sätt, men de är oregelbundna och olika färger kombineras på olika sätt. Detta blir inte två likadana muddar, så om du tycker att det är en nödvändighet, så ska du inte sticka muddar av detta garn, men det kan ju bli en mössa eller en tröja eller något annat. Jag är hur som helst helt kär i detta garn.

Muddar med fläta – Shoppel Edition 3

Jag valde att sticka mina muddar i färgen som heter Taupunkt och den ser inte så himla spännande ut när man tittar på nystanet – det tyckte åtminstone jag, men resultatet är ju helt fantastiskt! Jag blev verkligen överraskad över hur fint garnet blev när det var uppstickat.

Muddar med fläta – Edition 3

Muddarna stickas i resårstickning med en oregelbunden fläta som vacker dekoration. När du beställer Edition 3, får du just nu mönster till muddarna med på köpet . Du behöver dessutom stickor nr 3,5 – strumpstickor eller rundsticka – vad du nu är mest bekväm med. Erbjudandet gäller under hela januari 2020, så långt lagret räcker. Gör din beställning i butiken!

Muddar med fläta – Edition 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *