House of Hildur, Stickat - vantar, Virkat - vantar

Vantar – hög tid för vantar!

Så blev det så där kallt plötsligt – likadant varje år när kylan kommer. Fast man tror att man är beredd så känns det ändå överraskande kallt – hua! Vantarna åker raskt på och med den värmande ullen känns allt lite bättre. Mina favoriter för stunden är restgarnsvantarna. De piggar upp i mörkret och är dessutom väldigt varma och sköna.

Ska du sticka julklappar i år och känner dig lite stressad över om du ska hinna, så kan du nog ändå hinna med ett par vantar. Gör dem i grovt garn så hinner du bli klar i tid! Med lite broderi på blir de dessutom personliga. Välj garn med lite färg så livar det upp bland allt som är grått, svart och murrigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *