Aktuellt, Hildurs julkalender 2019, Julklappstips, Julpyssel, Stickat - disktrasor

Hildurs adventskalender – Lucka 2 – Disktrasan Granen

Andra söndagen i advent och idag öppnar vi lucka nr 2. Denna gång har vi valt att bli ännu mer juliga och har stickat en julgran med tillhörande kulor. Vi valde att sticka vår i Reko bomulls vackra gröna nyans Pampas Grön. Så läcker!

Mönstret denna gång är lite enklare och är egentligen bara en lek med aviga och räta maskor. Du ska sticka en bild helt enkelt. Detta kan vara ett kul projekt som du hinner med på en eller ett par kvällar beroende på hur van stickare du är.

Mönstret hittar du som vanligt här på bloggen och om du vill beställa hem lite Reko Bomull så hittar du det i vår butik.

Vi gjorde ett test och stickade den i Soft Cotton också. Där valde vi en mer traditionell granfärg, men jag vet inte om de direkt blev snygga ihop. Grönt är det i alla fall så det förslår 🙂 Soft Cotton säljer vi också i butiken.

Granen stickad i Soft Cotton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *