Egen design, Gratismönster, Hildurs julkalender 2019, Stickat - disktrasor

Hildurs Adventskalender – Lucka 1 – Disktrasan Hjärtat

Nu är det dags! Nu drar vi igång Hildurs Adventskalender och det första av 4 disktrasemönster. Denna har vi kallat Hjärtat och för att ge den det lilla extra så har vi gjort en fin ”falsk” fläta på sidorna som en inramning. Ett nystan av Reko Bomull gick det åt och föredrar du Soft Cotton så kan du sticka den i det garnet också. Nedan ser du disktrasan i rött – Reko Bomull och i krämfärgat – Soft Cotton. Du behöver dessutom stickor nr 4.

Mönstret hittar du som vanligt här på bloggen.

Den röda stickad i Reko Bomull, den krämfärgade i Soft Cotton

Nästa disktrasa i adventskalendern kommer att publiceras nästa söndag – söndagen den andra advent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *