Aktuellt, Egen design, Hildurs julkalender 2019, Julklappstips, Julpyssel, Marknad, Stickat - disktrasor

Adventsmys!

Ljusgirlanger i trädgårdar och på balkonger. Adventsstjärnor och ljusstakar i fönstren, julmusik på radion, pepparkakor och glögg. Nu mina vänner, nu börjar det 🙂

I morgon är det den första söndagen i advent och vi ska tända det första ljuset. Kanske tillhör du dem som redan hunnit baka lussekatter. Jag bakar alltid en ljuvligt god saffranskaka till den första advent, får försöka hinna med att göra en sådan idag.

Lussekatter

Idag har årets sista inspirationsbrev gått ut. Det har vi fyllt med julmys och inspiration för hela december. Vill du också ha vårt inspirationsbrev framöver? I så fall mailar du mig på maria@hildursbarnbarn.se

Nu i och med denna helg, så drar ju massor av skojiga saker igång:

  • I morgon – söndagen den 1 december drar vi igång årets adventskalender med den första disktrasan. Håll utkik på bloggen, instagram eller facebook, så hittar ni all info och länkar där.
  • I morgon – söndagen den 1 december är det dessutom dags för julmarknad på Värmdö Bygdegård. Kom dit och prata garn och stickning med mig! Det är öppet kl 10-16.
  • Nästa helg 7-8 december så är det julmarknad på Färgfabriken. Kom dit och kika på garn, stick-kit och hantverk. Det är öppen lördag + söndag kl 11-17.

Varm välkomna alla till dessa event! Kan ni inte komma så är ni alltid varmt välkomna hit till bloggen eller till vår butik: House of Hildur

Om du inte vet vad du ska ta dig för till kvällen, så kan du ju alltid sticka en glöggtomte! Se bilden högst upp i detta inlägg. Ha en fin dag allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *