Broderat, Inspiration, Julpyssel

Lite julpynt!

Julpynt! Va? Redan kanske ni säger – ja hög tid säger jag! Med tennisarmbåge är det dessutom något jag kan göra utan att få problem. Om några få veckor är det dags för julmarknad och då behöver man fylla på lagret av hantverk. Även om jag mest säljer garn och stick-kit så är det allt en del besökare som vill köpa hantverk och inte alls vill göra något själva. Så det vill till att det finns något för alla. Julpynt skapar ju också rätt stämning på det marknadsbord som man dukar upp.

Här har jag gjort hjärtan av hobbyfilt och lite vadmal. Mina hjärtan är i olika storlekar och ligger i lager på lager. Sedan har jag grävt fram en massa olika broderigarner och försökt sätta pricken över i och brodera på dem. Detta är ett väldigt roligt julpyssel. Jag rekommenderar det varmt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *