Aktuellt, Egen design, Inspiration, Julklappstips, Stickat - mössa

Mössor, mössor, mössor!

Massor av mössor! Mössor är vad jag tänker på denna vecka. På nyheterna utlovar de sensommarvärme, men vi vet ju hur det är. Lika fort kommer det att slå om och då är det plötsligt höst i luften! Och det är ju precis som det ska vara!

Snart biter det i kinderna och drar om öronen och då vill vi inget hellre än att dra en mössa över huvudet! Därför är det lika bra att du stickar dig en på en gång! Så här kommer lite inspiration!

I garnet PUS har vi stickat både tretimmarsmössan och äppelmössan. Mönster kan man få till båda när man köper garnet. Bara att skriva ett meddelande till butiken när du handlar så går det bra! Ett nystan räcker timmen mössa. Vill du sätt en tofs på behöver du ett nystan till!

Luva XL! Komplett stick-kit med garn, mönster och tofs! Kan göras till vuxna eller barn och finns i vitt, mörkt grå eller svart. Vi har dessa i butiken så det är bara att beställa!

Almas mössa! En riktigt favorit bland er! Stick-kit finns i butiken med garn och mönster. Nästa vecka hoppas vi få in en ny sändning med just Ylle och då hoppas vi även få in de senaste två nyanserna som kommit! Det är en röd och en gul nyans! Spännande att få se dem i verkligheten tycker vi!

Och här har du alltså lite att välja på! I vår Pop-up-butik på Nora gård på Värmdö kommer vi att ta med alla dessa och kanske någon till! Varmt välkomna dit! Allt finns även i webbutiken så har du inte vägarna förbi, så titta in där istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *