Egen design, Hildurs gratismönster 2017, Inspiration, Julklappstips, Stickat - vantar

Vantar, vantar, vantar!

Mitt i denna veckas värmebölja med högsommarvärmekänsla så tänkte jag att vi skulle prata om vantar.

Höst och vinter kommer och någon sa i helgen – ”Nu är det bara 4 månader kvar till julafton!” Någon kontrade genast med: ” och bara 10 kvar till midsommar.” Och så här kan vi ju hålla på, men vi vet ju att oavsett vad man ser fram emot så går tiden vansinnigt fort, så man får planera för att inte hamna på efterkälken. Så även om vissa kommer att känna sig lite provocerade så tipsar jag om att börja tänka på stickade och virkade julklappar redan nu, så slipper ni känna stressen i november/december.

Högst upp i inlägget ser ni Vintertid – våra härliga stickade vantar med flätor och broderi, som vi stickat i Äkta Lovikkagarn.

Ovan ser ni Rimfrost som är stickade i maffiga Hubro. Även Rimfrost pryds av vackra flätor.

Julefröjd stickade vi i 2-trådig ull.

Slutligen har vi de virkade vantarna i Lovikkagarn som vi virkade från fingertopparna och ner! Även dessa är gjorda i Äkta Lovikkagarn.

Och detta är ju bara de vantar som jag har designat. Där ute finns ju miljontals till att upptäcka. Så ingen idé att sitta sysslolös. Bara att sätta igång.

För alla er som har möjlighet kör vi sista helgen som pop-up-butik på Nora gård på lördag 10-15. Även då blir det vantar på temat och massor av andra godsaker som ni gillat tidigare helger. Säsongsfinal för oss! Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *