Aktuellt, Event, Försäljning, House of Hildur, Inspiration, Marknad, Stickat, virkat

Det händer mycket just nu

Det har varit mycket garnbutik för mig i sommar, men än det brukar vara och det är inte slut än! Först var det två sommarmarknader här på Värmdö och nu kör jag en månads pop-up-butik på lördagarna kl 10-15 på Nora Gård här på Värmdö. Detta gör jag tillsammans med Värmdöfotografen som visar och säljer sina otroligt vackra djur- och naturbilder härifrån Värmdö. Detta har visat sig vara en riktigt lyckad kombination. Det är inte bara vi som uppskattar att göra något tillsammans – ni kunder gör det också! Och när jag märker det blir jag ju varm i hela hjärtat. 🙂

Bild ifrån min fina garnvägg

Just nu har det varit ett stort intresse för muddar och sockor och de ligger ju rätt i tiden, men det kommer lite mer vantar och mössor framöver också. Varje vecka gör vi om lite både jag och Värmdöfotografen. Vi försöker behålla det ni gillar och så lägger vi till lite nyheter så att det ska vara kul att komma flera gånger.

House of Hildur kommer till Laxön i Älvkarleby 28 september

Den 28 september blir det stor garnfest för alla glada och passionerade stickvänner!

Då kör Stickkontakt sitt stora event och då blir det bl a garnmarknad på Laxön i Älvkarleby kl 13-18. Och vi kör favorit i repris och kommer dit även i år med butiken – House of Hildur. Det var magiskt roligt förra året när samma event hölls på Lövstabruk. Ni var så många och glada och trevliga och aldrig har man väl mött så mycket människor i snygga stickade sjalar, koftor, ponchos ja jag vet inte allt som på detta event. Garn och tillbehör fanns i massor. Sådan fantastisk fin kvalité. Så mycket vackra garner, så mycket användbara tillbehör. Så nu laddar vi för fullt för att kunna erbjuda något riktigt fint till alla besökare i år. Så förläng sommaren och unna er en minisemester till Älvkarleby och bor du i närheten så kan jag bara gratulera! Följ alla detaljer om eventet här!

Eftersom att jag dessutom heltidsarbetar med annat hela veckorna, så förstår ni om jag får ligga i lite på kvällar och helger just nu. Jag hinner inte sticka riktigt så mycket som jag skulle önska just nu och även om min ambition är att blogga här på tisdagar och lördagar, så missar jag ibland, så jag hoppas ni har lite överseende med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *