Aktuellt, Egen design, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2019, Inspiration, Virkat - sjal

Sjalen Sommaräng – juli månads gratismönster

Så, en vecka sent, men värd att vänta på. Här är Sommaräng, som är juli månads gratismönster. Denna sjal är virkad i ljuvliga Serena ifrån Manos del Uruguay – garnet är gjort av en blandning av baby alpacka och pimabomull och kombinationen blir magisk. Du måste verkligen passa på att virka eller sticka något i detta garn även om du inte väljer att virka just denna sjal. Jag är faktiskt lite kär i detta garn måste jag medge!

Sommaräng på en sommaräng 🙂

Vi har ett tillfälligt parti av Serena just nu i butiken och priset ligger därför riktigt lågt och det kommer det göra sommaren ut, så långt lagret räcker. Du behöver 2 härvor av en basfärg (den gröna på bilden) och en härva av en kompletterande färg. Garnet är slutsålt på flera ställen, men vi har fortfarande ett ganska stort parti så varmt välkommen in i butiken – House of Hildur och botanisera.

Mönstret då? Var hittar du mönstret? Här så klart!

En detalj som visar sjalens linje mitt bak

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *