Aktuellt, House of Hildur, Inspiration, Marknad

Ni får vänta lite till….

Det är den första lördagen i juli och idag skulle det ha kommit ett nytt gratismönster, men så blir det inte. Livet har kommit emellan och jag har beslutat mig för att inte stressa fram det sista på mönstret, så ni får vänta en vecka till innan jag är redo att släppa julimönstret.

Det är mycket på gång just nu och stressnivån på jobb och så har varit lite hög. För att varva ner ordentligt har jag plockat fram spinnrocken och en god bok och när jag sitter där och spinner och lyssnar så känner jag en så härlig inre frid. Just nu lyssnar jag på Tara Westovers bok Allt jag fått lära mig. Den kan jag verkligen varmt rekommendera.

När man spinner resulterar det så småningom i garn och denna lila härva är spunnen av merinoull. Ljuvligt mjuk och fin och jag har ett ufo sedan förra sommaren som behöver denna för att kunna avslutas, så det blev två flugor i en smäll 🙂

Stickbingot har fått en liten skjuts framåt och jag har nu gjort klart 10 av 25 rutor, så jag hoppas att jag under min semester ska kunna slutföra ett antal liggande och nya projekt.

Djurö Marknad Söndag 14 juli

Snart är det marknadsdags! Söndagen den 14 juli kommer jag finnas på plats på Djurö och sälja garn och lite hantverk, så kom dit och botanisera! Marknaden har verkligen ryckt upp sig på senare år och nu finns med mycket fint till salu inte bara det garn som jag säljer. Du hittar också keramik och vackra blommor, smycken och hantverk. Väl värt ett besök. Förra året var det så varmt att jag nästan smälte bort, men i år tror jag nog att vi får lite mer normalt väder och förhoppningsvis så slipper vi regn.

Varmt Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *