Inspiration, Stickat - kofta, ufoutmaningen 2018

Färdig!

Ni har följt mina vedermödor med detta projekt och nu, äntligen, efter flera år är jag färdig! Jippie!! Årets första ufo. Ett stort projekt lämnar stickkorgen och dessutom ett kryss på mitt stickbingo. Detta har varit resan

  • Ärmarna fick jag sticka om hälften på för att lägga till fler ökningar när den första varianten inte ens var i närheten av att räcka runt ärmhålen.
  • Jag fattade ett beslut och hoppade över knapphålet – tror det var ett klokt beslut. Och virkade istället två snoddar för att knyta ihop koftan.
  • Samtidigt tyckte jag att det blivit fula hål när jag gjorden kantmaskorna och halskanten så jag utnyttjade snoddarna och satte fast dem med två smygmaskrader runt halskanten. Gjorde likadant längs framkanten.

Det blev bra och slutet gott – allting gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *