Inspiration, Restgarnsprojekt, Stickat - Pulsvärmare

Bilstickning

Vi skulle på utflykt och jag behövde en enkel och liten bilstickning. Ni vet en sådan där som fungerar 5 minuter här, 5 minuter där och som inte kräver att man tittar på den hela tiden för att den ska bli rätt.

Nu hade jag inte någon sådan på gång, men jag greppade ett par restgarnsnystan och en rundsticka och slängde ner i en påse. Utan mönster får man köra säkra kort så jag beslöt mig för ett par muddar i randig rätstickning.

Avslutningsvis blev det en liten virkad kant. Genom att inte sy ihop hela sidsömmen så fick tummen plats också.

Eftersom att jag blev klar på en dag så behöver jag nu hitta en ny bilstickning till nästa utflykt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *