Midsommarrensning, stickat - kudde

Fårkudden från Purl Soho

Hur har jag klarat mig så länge utan en fårkudde? Ja hur svarar man på det? Kudden är helt enkelt ljuvlig. Så mjuk och fluffig och fin och helt enkelt underbar. Det var inte helt lätt att förstå hela mönstret, men det gick till slut. Jag gjorde också ett par egna anpassningar. Jag fyllde både huvud och ben med vadd så att även de skull bli lite fylliga. Ett tomt fårhuvud såg bättre ut på bild än i verkligheten.

Fåret med vaddfyllt huvud

Genom att avsluta detta projekt är jag klar med det första projektet i #denstoramidsommarrensningen. Ni ser ju att detta projekt tog stor plats i stickkorgen. Dessutom blev det ett kryss i stickbingot 2019. Nu är 9 av 25 rutor ifyllda, så jag får trots allt lägga på ett kol. Har flera projekt i stickkorgarna dock som kommer att leda till fler kryss, så det är bara att sticka på! Nu mot nästa projekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *