Egen design, Inspiration, Midsommarrensning, Stickat - Pulsvärmare

Nya muddar

Ännu ett projekt har lämnat stickkorgen. Denna gång ett litet ett som jag har burit med mig och stickat på under resan till jobbet. Detta är ett sådant där projekt där jag försökt att sticka efter ett mönster men där resultatet blivit så dåligt att jag har repat upp och gjort om och ändå inte varit nöjd. Det såg så snyggt ut på bild och jag kom aldrig ens nära. Så besviken blev jag att projektet blev liggande…..

Men så tog jag mig i kragen jag gillade ju garnet och färgen. Istället gjorde jag ett liknande mönster efter eget huvud och då blev det ett mycket bättre slutresultat. Slutet gott allting gott! Kanske får detta bli ett framtida gratismönster anpassat efter butikens garn. Vi får väl se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *