Aktuellt, Event, Inspiration

Världsstickardagen den 8/6

Det var varmt förra lördagen då Världsstickardagen gick av stapeln. Solen sken men vi hade en skön vind som åtminstone fläktade lite grann. Tre tappra själar samlades i Gustavsbergs hamn där vi satt på en lummig bänk och stickade. Det var mycket trevligt men kanske mindre framgångsrikt på stickfronten. Jag stickade på ett gammalt ufo men tror jag gjort fel för det stämmer inte med avmaskningen så det projektet har nu legat och blängt på mig i stickkorgen sedan dess. En av oss misstänkte storleksproblem trots provlapp och allt och för en skapade mönstret lite problem men det löste sig till slut.

Men stämningen var det inte något fel på och vi pratade om livet och konst och stickning och semesterplaner. Det var helt enkelt en härlig stund. Detta får vi göra om nästa år om än med lite bättre framförhållning och lite bättre marknadsföring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *