Aktuellt, Midsommarrensning

Den stora midsommarrensningen!

Det börjar närma sig semestertider nu. Vi har lite röda dagar framför oss och man kan förhoppningsvis njuta av lite extra ledighet. Till semestern vill du kanske sätta igång några nya projekt och kanske tänker du redan nu på vad du vill göra för något. Men kanske har du som jag – lite överfullt i stickkorgarna. Då är det dags för rensning! Dags att avsluta och göra plats för nya roliga projekt. Nu drar vi igång den stora midsommarrensningen!

Detta är ren njutbar städning av våra stickpåsar eller stickkorgar eller vad vi nu har. Vi ser till att avsluta pågående projekt, montera det som redan är klart, fästa trådar, blocka, lägga överblivet garn i restgarnslådan, lägga stickor och virknålar där de ska vara osv. ja ni vet det där sista lilla som blir pricken över i. Kanske har något blivit liggande för att du körde fast, det blev fel storlek, en sticka gick av, du hittade inte markörerna, du tyckte inte om resultatet, det blev för enahanda, det blev för komplicerat, något roligare kom emellan…. ni vet anledningarna kan vara många men nu kör vi! Varje dag t o m midsommar gör vi något för att komma ett steg närmare vårt mål att göra färdigt och skapa plats för något nytt och spännande lagom till semestern.

Fårkudden från Purl Soho

Mitt första mål är att bli klar med min fårkudde. Den finns dessutom med på min stickbingo så det blir verkligen 2 till priset av 1. Den blev liggande för att det var dags att göra maskstygn och jag kan aldrig komma ihåg hur man gör utan att kolla på en instruktion först. Makalöst att det är så svårt för mig att få in det i huvudet. Men nu är jag igång igen, så jag har stor förhoppning om att den ska bli klar snart. Dessutom är detta ett projekt som tar ganska mycket plats i stickkorgen – man får ju planera lite strategiskt även när man rensar 😉

Jag hoppas att du ska tycka att detta låter roligt och vill vara med. Jag kommer att tagga mina projekt som #denstoramidsommarrensningen gör gärna det du också så kan vi sedan se hur mycket det blev.

2 reaktioner på ”Den stora midsommarrensningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *