Egen design, Försäljning, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2019, House of Hildur, Stickat - disktrasor

Disktrasan Smörblomma – juni månads gratismönster

Sommar! Det är sommar och vi är redan halvvägs med Hildurs gratismönster 2019. Denna gång är det en stickad disktrasa, som vi har döpt till Smörblomma. Smörblomma är dekorerad med ett hålmönster som just ser ut som små smörblommor.

Mönstret till disktrasan hittar du här.

Vi har använt oss av garnet Lina som består av 68% bomull och 32% lin. Garnet har samma tjocklek som t ex Reko bomull eller Soft Cotton, men har lite mer strävhet, så det blir lite mer riv i disktrasan. Lina kommer i massor av fina och milda färger så det är bara att sätta igång och man behöver ju inte hejda sig med bara en – det går fint att sticka sig flera stycken så du har lite att byta med.

Vi har vår vana trogen dessutom skapat ett stick-kit i butiken då du får både garn och mönster. Du kan även komplettera med fler nystan av Lina där.

Disktrasan Smörblomma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *