Aktuellt, Egen design, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2019, House of Hildur, Inspiration

En virkad korg i Lovikkagarn – mars månads gratismönster

Så är vi då redan i mars. Årets första vårmånad! Äntligen! Snö kommer vi säkert ha ett tag till men ändå – nu finns det hopp och knopp! Det är dessutom lördag så idag är det dags för månadens gratismönster. Denna gång har vi virkat en korg av Lovikkagarn. Kul med något annat än vantar när man tänker på Lovikkagarn, tyckte vi.

Korgen är knappt 20 cm i diameter och lite drygt 10 cm hög. Så det är ingen jättekorg. Principen är dock densamma om du vill göra den större eller mindre, så är du inte alldeles nybörjare, så kan du nog räkna ut en anpassning ganska lätt.

Mönster till den virkade korgen hittar du här.
Garnet vi använt är Äkta Lovikkagarn färgat och ofärgat som du hittar i butiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *